google-site-verification=_irOpldiJmbbCgU5ZalldzrcJD8Umm9MpQlTNuZNSJE
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Attesa Maternity

Az Attesa Maternity mindig is olyan kollekciók létrehozására összpontosított, amelyek fokozzák a nők szépségét és eleganciáját a terhesség alatt, válogatott alapanyagokat használ, élvonalbeli formatervezést alkalmaz és büszkén vállalja a „Made in Italy” stílust.

Az Attesa Maternity olyan kollekciókat alkot, amelyek arra hivatottak, hogy kiteljesítsék a női szépséget és eleganciát a várandóság alatt. A kismamaruházat és kiegészítők gondos tervezése során a stílus és a részletekre való odafigyelés a fő szempont, amelyek eredményeképpen modern és alkalmi szabású kismama ruhák készülnek. Ezek a gyönyörű ruhák tökéletesek a munkahelyi megjelenéshez, a különleges alkalmakra, illetve a sportosabb, legmodernebb kollekciók, farmerek pedig a mindennapi használatra.

Ez az a filozófia, amely 1989 óta megalapozza Vittorio Martinelli alkotásait, aki apjától, Nicola-tól, az 1950 -es évek milánói híres szabójától vette át örökségét, és megalkotta az Attesa Maternity -t, amely ma kismama ruházat vezető olasz márkája.

Az apja által átadott szabási készségek mellett Vittorio nagy tisztelettel fordul a női princípium felé. Az Attesa Maternity különlegesen szoros kapcsolatban lévő tervezői csapata kismamákra szabott, divatos formaterveket hoz létre, amelyek megfelelnek az anyukák minőségi és kényelmi elvárásainak, fokozva az anyaság nőies varázsát.

Így jönnek létre a kismama viseletek innovatív vonalai, amelyek a kényelmet a stílus további bónuszaival ötvözik: egy teljes kollekció, amely minden igényt kielégít, a munkaruhától a gálaesemény elegáns ruhájáig, a farmertől az alkalmi kismama viseletig kényelmes szabás és modern elegancia a mindennapi használatra.

Rendezés:
Az oldal tetejére